New Zebra klaar in oktober

New Zebra is een hedendaagse uitbreiding van het project Zebrastraat aan de Gustaaf Callierlaan, een multifunctioneel cultureel centrum en wooncomplex. Sinds kort kan je in de benedenverdieping van de nieuwe uitbreiding gaan eten bij ‘Jour de Fête’ en in het najaar worden de eerste inwoners verwelkomd.

De uitstulpende gevel is een blikvanger voor iedereen die de stad langs het viaduct binnen- en buitenrijdt, en ook al zou je het niet zeggen: er schuilt er capaciteitsverhoging van zo’n 60% achter.

Net als het vorige project Zebrastraat combineert New Zebra drie functies – wonen, events en cultuur- onder één dak, op een architecturaal verrassende manier. Het nieuwe complex vormt een gedurfde uitbreiding van het bestaande project, met een grote polyvalente ruimte, een ondergrondse parking voor 100 wagens, 40 appartementen en een artistieke binnenplaats die de twee gebouwen met elkaar verbindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.