Gentenaars zoeken architecten

Jaarlijks zijn maar liefst 500 renoverende Gentenaars in begeleiding bij Stad Gent. Daar komt heel wat werk bij kijken, dus de stad is actief op zoek naar architecten die renovatieprojecten van Gentenaars willen begeleiden.

Stad Gent biedt al een aantal jaar renovatiebegeleiding aan via de Energiecentrale. In 2018 begeleidde de Energiecentrale zo’n 472 Gentse renovaties. Ook voor het project Gent knapt op wordt er gezocht naar architecten voor Gentenaars in renovatiebegeleiding.

Heel wat Gentenaars die in renovatiebegeleiding zijn hebben nood aan een architect. Stad Gent wil hiervoor een lijst maken van kandidaat-architecten. De Gentenaar die in begeleiding is bij de Energiecentrale of Gent knapt op kiest dan uit de ingediende offertes de meest geschikte architect.

Er zijn heel wat voordelen voor architecten die werken met Gentenaars in begeleiding bij Stad Gent:

  • Je krijgt duidelijke offertevragen
  • De klant beslist snel
  • Er is minder administratief werk achteraf
  • Je hebt minder kans op wanbetaling

Als er toch problemen of conflicten opduiken, bemiddelt Stad Gent.

Interesse om voor Gentenaars te werken die in begeleiding zijn bij de Energiecentrale of Gent knapt op? Lees meer en schrijf in via stad.gent/architecten. Er loopt bovendien een gelijkaardige open oproep voor aannemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.